NatuurCentruM RotterdaM
NCR VRIENDEN
voor mensen die meeleven met het functioneren van het NCR
 

NCR SECTIES
 

 
- NatuurCentruM RotterdaM -
 
WAT DOET HET NCR NCR IMPRESSIE NCR ORGANISATIE IK WIL ... NCR AGENDA ZOEKEN NCR CONTACTEN NCR VRIEND
.
Het Natuurcentrum Rotterdam is er om alle natuurliefhebbers in de gelegenheid te stellen om onderzoek te doen aan zelf verzamelde voorwerpen. Dat kunnen Eencelligen zijn of stuifmeelkorrels maar ook huidmondjes van Planten, sporen van Mossen of Paddestoelen, verder haren, schubben of veren en eveneens Spinnen, Insecten enzovoort.

Deze onderzoekingen kunnen niet in het veld gedaan worden, zij vereisen de gereedschappen en materialen die in de Natuurstudio klaar liggen zoals: computers, boeken, tijdschriften, microscopen, verlichting, kamera's, centrifuge en andere laboratoriumspullen.

Ter introductie van een specialisatie of de studie van een aantal natuuronderwerpen worden jaarlijks cursussen en workshops georganiseerd. Deze zijn te vinden op de website of andere media.

De Natuurstudio is als zelfstudiecentrum uniek in de wereld van natuur en milieu.
Het kost een bijzondere inspanning om alles permanent en zo volledig mogelijk paraat te hebben zodat e.e.a. op afroep beschikbaar is voor de nieuwsgierige en leergierige natuurvorser / natuurliefhebber.

Het kost bovendien geld om de locatie en de daarbij behorende nutsvoorzieningen te kunnen bekostigen. Hiervoor is hulp nodig van mensen die met ons vinden dat natuurkennis voor iedereen bedoeld is en dat iedereen die kennis dan ook moet kunnen gebruiken.

Wij zoeken vrienden van het Natuurcentrum Rotterdam die bereid zijn jaarlijks een bijdrage van € 15,-- willen overmaken op
bankrekening NL87INGB0006560504 t.n.v. Stichting Natuurcentrum, Rotterdam. Aanmelden kan
HIER.

Een incidentele bijdrage, eventueel voor een speciaal doel, is ook van harte welkom.

Bij voorbaat hartelijk dank,
het NCR bestuur.

En oh ja, kom zelf eens naar de Natuurstudio om te zien waar uw geld aan besteed wordt, bijvoorbeeld op één van de INLOOPAVONDEN waar het e.e.a. wordt gedemonstreerd.

Onze Vrienden ontvangen:
Kennismakingspakket
Gratis gebruik van de Natuurstudio
50% korting op cursussen en workshops
Uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenmiddag

.

/\
NaaR
BoVeN


Vragen, correcties, aanvullingen of tips ontvangen wij graag per E-MAIL

/NCR VRIENDEN.htm

© StichtinG NatuurCentruM RotterdaM

WEBREDACTIE

Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op 22-12-2022

Titel
NCR

Beschrijving

Trefwoorden: