BABET NIEUWSBRIEF
Informatie over nieuwe ontwerpen voor tienerpoppen van 30cm lang.

 

JUNI 2018  

BABET POPPENMODE voor tienerpoppen is het merk van BABET POPPENWINKEL

Het NCR TEXTIELATELIER IS een afdeling van de non-profit organisatie NCR. Daar wordt gewerkt door mensen zonder betaald werk die op werkwillige basis de kleertjes maken, repareren, verpakken en verkopen. De opbrengst gaat naar de organisatie wat resulteert in werkervaring van de medewerkers en de ondersteuning van de NCR LEERWERKPLAATS.


 Hoera nieuwe kleertjes, of toch niet?

De liefhebsters en liefhebbers van Tienerpoppen of Fashion Dolls kennen een grote verscheidenheid aan poppen van een grote verscheidenheid aan poppenfabrikanten. Menigeen heeft poppen van diverse merken gekocht of gekregen.
Het bijkopen van kleertjes blijkt niet eenvoudig. Ook bij het bekendste merk Barbie blijkt merkkleding niet altijd te passen op de pop die net in een ander jaar is uitgekomen. Voor andere (onbekende) merken is passen de enige mogelijkheid om te zien of de aankoop een succes zal zijn. Kopen via het internet staat daarmee gelijk aan het kopen van een lot uit de loterij. De meeste aanbieders geven niet (goed) aan voor welke pop de aangeboden kleertjes geschikt zijn. Het blijkt nogal omslachtig aan te geven, als de info al te vinden is.

BABET POPPENWINKEL  heeft de uitdaging aangenomen en heeft een maatcodering ontworpen die uitsluitsel moet geven over welke poptypen het betreffende broekje of jurkje allemaal geschikt zijn.
Deze maatcodering wordt toegepast op de nieuwe collectie van BABET POPPENMODE
maar eveneens op de gebruikte aanbiedingen die onder de naam van 2K POPPEN&SPULLEN ter verkoop worden aangeboden.
Veel leed bij het aankleden van tienerpoppen zal hiermee voor velen tot het verleden gaan behoren.
Zie onze website www.natuurcentrum-rotterdam/BABET.htm


BABET NIEUWSBRIEF wordt uitgegeven door NCR TEXTIELATELIER.
Webwinkel ..............
Zie ook Marktplaats.nl. Trefwoorden: BABET POPPENMODE
Bestellen babet.poppenmode@hotmail.com Geen inloopwinkel, geen telefoon

Schrijf mij uit als NCR Nieuwsbrief ontvanger